Στολισμός δώρου κουμπάρου, εικόνα σε φανάρι

Εικόνα σε φανάρι στολισμένη για δώρο

Εικόνα σε φανάρι. Οι ιδέες για ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό στολισμό, για το δώρου του κουμπάρου, είναι πολλές και διαφορετικές Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή επιλογή, είναι τα φανάρια, που είναι χρηστικά, διαχρονικά και πανέμορφα. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε ιδιαίτερα δώρα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις… εσείς επιλέγετε από το κατάστημά μας, το δώρο του κουμπάρου. Μας εξηγείτε τα χρώματα του υπόλοιπου στολισμού σας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να δικαιώσουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη σας. Σίγουρα είναι ακριβότερα, αλλά αξίζει το αποτέλεσμα….τι λέτε, σας αρέσουν; Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι, για άμεση επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε, σας περιμένουμε λοιπόν!

Τα προϊόντα μας, είναι όλα γνωστών οίκων και εξαιρετικής ποιότητας! Για αμεσότερη επικοινωνία μπορείτε να μας καλείτε από τις 9:00-21:00 από Δευτέρα έως Σάββατο στο 2541400273 και στο facebook  https://www.facebook.com/silversmoda. Εσείς μπορείτε να μας προτείνετε τις ιδέες σας και εμείς να τις υλοποιήσουμε!

 

 

 

Δείτε κουτί κουμπάρου μέσα στο διάφανο κουτί:

Όλα μας τα αντικείμενα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας για το ασήμι.

Όλα μας τα ασημένια αντικείμενα έχουν τελική επεξεργασία επιπλατίνωσης για να διατηρούν την λάμψη τους και να μην μαυρίζουν.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη, που μας δείχνετε καθημερινά!

Leave a Reply